Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Blestemul limbii nu ocoleşte Mişcarea Populară Turda | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Ca să n-o lungim, Mişcarea Populară (care e fostul PMP dar acum e doar MP, adică în zona susceptibilităţii tandemului lup-păr) este - oare de ce? - asociată cu nimeni altcineva decât cu Traian Băsescu şi cu Elena Udrea.

Ba mai mult, la un moment dat de Mişcare se lipiseră şi Monica Macovei şi Adrian Papahagi, doar că ei s-au cam retras şi au decis să formeze M10, în care să nu fie foşti politicieni, motiv pentru care nu înţelegem de ce nu-şi dau ei, foşti politicieni, demisia din partidul în care se doreşte să nu fie foşti politicieni. În fine...

Revenind la oile noastre, adică la oile lor, Mişcarea Populară mai este asociată - oare cum de? - şi cu unul dintre bravii noştri europarlamentari, mai exact cu EBA, cea care a strălucit - da, da! - prin "succesurile" ei.

Surprinzător, la Turda, Cristian Iusco (secretar general MP Cluj) a pronunţat corect pluralul "succese" când a urat "un an nou şi plin de succese". Cumva am răsuflat uşuraţi...

Dar nu a trecut mult şi preşedintele MP Turda, Adrian Nap, ne-a dovedit că blestemul semialfabetizării fiicei întâiului Mişcător Popular împroaşcă cu stropi contaminaţi de necunoaştere asupra unora din cei care se regăsesc până şi în MP de la Turda.

Astfel, în cel puţin două rânduri, în jurul discursului lui Adrian Nap au început să sară aşchii desprinse din limba de lemn de esenţă tare.

Cel mai flagrant exemplu al vorbitorului a fost atunci când, anunţând conferinţa de presă de anul viitor, a spus că va solicita prezenţa presei, o presă care de fiecare dată a răspuns "solicitaţiei". Adică... cum?... Păi se poate, măi EBA, chiar aşa? Până la Turda ai stropit?

Mai apoi, referitor la viitoarele alegeri locale din 2016, Adrian Nap a mărturisit care este scopul, obiectivul MP: "să intrăm cu câţi mai mult consilieri în Consiliul Local"... Aşa să fie, exact cum vă doriţi!

Dacă pe noi nu ne credeţi, poftiţi de ascultaţi:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS