Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Voltaj doneaza toate incasarile concertului “Din toata inima Simfonic” de la Cluj-Napoca celor aflati in suferinta in urma tragediei din Clubul Colectiv

Eveniment
Tools
Typography

- comunicat -
Voltaj va sustine la Sala Polivalenta, din Cluj-Napoca, pe 3 Decembrie 2015, concertul caritabil "Din toata inima Simfonic".

In urma succesului inregistrat la concertul caritabil de la Sala Palatului din Bucuresti, de pe 16 Octombrie 2015, care a fost sold-out cu 3 saptamani inainte, Voltaj s-a hotarat sa reia la Cluj-Napoca cea mai mai mare productie a unei formatii romanesti - un eveniment muzical in care hiturile formatiei vor fi cantate intr-o maniera inedita, alaturi de o orchestra simfonica, formata din 45 de muzicieni.

Incasarile concertului de la Bucuresti au fost donate catre copiii aflati in dificultate prin intermediul asociatiilor: World Vision Romania, Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundatia Casa Hospice. Ulterior concertului, donatiile s-au dublat datorita partenerului concertului, Kaufland Romania.

"Cu toate ca, initial, ne doream ca banii stransi din vanzarea biletelor de la Cluj sa fie donati catre copii, in urma evenimentelor de la Club Colectiv, ne-am hotarat ca banii s-ajunga la cei afectati de aceasta tragedie. Ne pare rau pentru tot ce s-a intamplat si suntem cu sufletul alaturi de ei", a spus Calin Goia, solistul formatiei Voltaj.

Toate incasarile concertului "Din toata inima Simfonic" de la Sala Polivalenta Cluj-Napoca vor fi donate celor aflati in suferinta in urma tragediei din #Colectiv. Sunt 2 categorii de bilete, la 20 si 40 lei, care sunt disponibile la casieria Salii Polivalente din Cluj, in reteaua magazinelor Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la Oficiile Postei Romane, in librariile Carturesti si Humanitas, iar online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS