Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Spectacol dedicat persoanelor de varsta a treia cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice - 1 octombrie 2015

Eveniment
Tools
Typography

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, este celebrată la Câmpia Turzii prin organizarea unui spectacol dedicat persoanelor de vârsta a treia.

Spectacolul are loc în data de 1 Octombrie 2015, orele 16.00, la Palatul Cultural ”Ionel Floaşiu”, Sala Mircea Mihăşan, şi este susţinut de către Ansamblul Ardeleana, Magda Puşkaş şi Sava Negrean- Brudaşcu.

La eveniment sunt invitaţi: persoanele vârstnice, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, instituţii şi mass media.

Vă invităm la spectacolul organizat de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pe toţi cei care doresc să fie alături de sărbătoriţi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS