Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

"Folk pentru viata"

Eveniment
Tools
Typography

- comunicat -
Asociaţia Liberalism pentru Comunitate, prin intermediul președintelui Dorin Lojigan, anunță desfășurarea unui eveniment de amploare, intitulat ”FOLK PENTRU VIAȚĂ”, în perioada 24 - 26 septembrie 2015, în municipiul Câmpia Turzii.

Este vorba despre o acțiune cu triplă semnificație: civică, printr-o campanie de donare de sânge, culturală, printr-un recital de excepție al unor legende vii ale folk-ului românesc, și umanitară, prin continuarea demersului de susţinere financiară a copiilor și tinerilor cu dizabilități din Câmpia Turzii.

În data de 24 septembrie 2015 va debuta campania de donare de sânge, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, în cadrul Bazei 71 Aeriană „Gen. Emanoil Ionescu”, urmată de o campanie similară în Câmpia Turzii, în data de 25 septembrie 2015, cu sprijinul Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna”, la parterul Policlinicii din Câmpia Turzii, începând cu ora 9.00.
Ziua a treia este dedicată promovării fenomenului folk ca alternativă culturală la ceea ce se oferă în prezent, prin participarea unor nume sonore în peisajul artistic românesc: Magda Puskas și Mircea Vintilă. Recitalul va avea loc în data de 26 septembrie 2015, la Restaurantul ”Moara cu Noroc”, de la ora 19.00.

Sub sloganul „Liber să fii responsabil!”, Asociația Liberalism pentru Comunitate îşi propune ca prin proiectul „Folk pentru viaţă” să contribuie pe termen lung la realizarea necesarului rezervei de material transfuzabil și la creşterea gradului de informare şi sensibilizare a comunităţii şi dezvoltarea unei atitudini civice proactive.

Totodată, Dorin Lojigan, în calitate de gazdă a evenimentului, dorește să reafirme necesitatea sprijinirii organizațiilor nonguvernamentale din comunitate în demersurile lor, mai ales a „Centrului pentru copii şi tineri cu dizabilităţi din cadrul proiectului „Și noi avem drepturi”, implementat de către Asociația Pro Assisto în parteneriat cu Asociația Autism Câmpia Turzii.

Sprijinul financiar în favoarea copiilor și tinerilor cu dizabilități vine, și de această dată, prin donațiile iubitorilor de folk participanți la recitalul celor doi artiști de excepție, Magda Puskas și Mircea Vintilă.

Pentru mai multe informații vizitaţi pagina de facebook a evenimentului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS