Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Sute de persoane au fost prezente la slujba de inmormantare a fostului primar Virgil Blasiu | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Catedrala Ortodoxă din Turda a fost plină joi, 10 septembrie, de cei care au dorit să fie prezenţi la momentul religios care marca începutul drumului spre eternitate pe care a pornit fostul primar al municipiului Turda, Virgil Blasiu.

La slujba care a început la orele 13.00 într-o zi noroasă de septembrie - în afară de familia îndoliată - au fost de faţă atât oficialităţi, cât şi reprezentanţi ai diverselor instituţii turdene sau pur şi simplu cetăţeni care l-au cunoscut pe fostul primar al municipiului Turda şi au dorit să îşi ia un ultim rămas bun.

Printre cei prezenţi au putut fi remarcaţi consilieri locali precum Cristian Felezeu, Elena Băginean sau Emil Molnar, deputatul Mircea Irimie, viceprimarul Lucian Nemeş şi actualul primar al municipiului Turda, Tudor Ştefănie.

Pe lângă că în cele două mandate (1996-2000 şi 2000-2004) în care Virgil Blasiu a fost primar Tudor Ştefănie a fost viceprimar, actualul primar al Turzii este şi cel în faţa căruia Virgil Blasiu a pierdut, în 2004, cursa pentru un nou mandat de primar al municipiului Turda.

Nu în ultimul rând, printre cei prezenţi au putut fi remarcaţi şi ceilalţi doi foşti primari postrevoluţionari turdeni: Vasile Nemeş şi Ioan Bembea.

După slujba de înmormântare oficiată de un sobor de cinci preoţi, fostul primar al municipiului Turda a fost condus de cei prezenţi spre locul de înhumare, trupul neînsufleţit al fostului edil şef al municipiului Turda fiind depus spre odihnă veşnică în cimitirul central al municipiului Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS