Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Spectacol marca Horia Brenciu si HB Orchestra la Zilele Turzii | GALERIE FOTO

Eveniment
Tools
Typography

Deja este un fapt cunoscut: când spui Horia Brenciu, spui spectacol, spui entertainment, spui distracţie.

Acest fapt s-a reconfirmat şi aseară, 29 august, în cea de-a doua seară din cele trei în care turdenii - de aici sau de pretutindeni - au sărbătorit Zilele Municipiului Turda.

Programat cu începere de la orele 21.00, spectacolul susţinut de Horia Brenciu şi HB Orchestra a urmat recitalului susţinut de Proconsul, de asemenea aplaudaţi şi ovaţionaţi de publicul doritor de distracţie.

Cu piese proprii sau cu piese din repertoriul românesc sau cel internaţional îmbinate într-un mod specific, Horia Brenciu şi trupa care îl însoţea au oferit zeci de minute bune de distracţie celor care nu mai conteneau să strige, să râdă sau să cânte împreună cu artiştii de pe scenă.

Spectacolul, însă, ca de obicei, nu s-a redus la simpla interpretare de melodii. Comunicarea - atât a membrilor trupei cât şi a lui Horia Brenciu - cu publicul sau momentele de "tensiune" create pe scenă prin diverse interpretări de roluri au făcut, din nou, din spectacolul susţinut de Horia Brenciu şi HB Orchestra un moment inconfundabil care, cel mai probabil, va rămâne o perioadă bună de timp în memoria celor care aseară s-au distrat şi au dansat pe ritmurile celor care au făcut un adevărat spectacol pe scenă.

Cum în astfel de situaţii cuvintele sunt de prisos, vă lăsăm în compania câtorva fotografii care să vă ofere un indiciu în legătură cu ceea ce unii s-ar putea să fi ratat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS