Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Instructori de kangoo, zumba sau tae-bo au invitat lumea la miscare in parcul central din Turda | GALERIE FOTO

Eveniment
Tools
Typography

Deşi a fost amânată cu o săptămână din cauza timpului nefavorabil, acţiunea iniţiată de Fun Kids Turda s-a desfăşurat, până la urmă, în parcul central al municipiului Turda.

Aşadar, parcul a fost joi, 16 iulie, cu începere de la orele 17.00, locul dedicat sportului şi mişcării în aer liber.

În cadrul unei acţiuni derulate la iniţiativa Fun Kids Turda, mai mulţi instructori au fost prezenţi cu scopul de a arăta, prin exerciţii, importanţa mişcării şi a sportului.

"Scopul nostru de astăzi este să promovăm mişcarea şi sportul. Sperăm ca la ediţiile ulterioare să se adune şi mai multă lume, să vedem că toată Turda face mişcare şi toate genurile de mişcare sunt reprezentate" spunea Nicoleta Meşter - coordonatorul Fun Kids Turda - recunoscând că vacanţa a fost un oarecare impediment în organizarea evenimentului însă, pe viitor, speranţa este că vor fi reprezentate la astfel de acţiuni cât mai multe cluburi sportive din Turda, fie că e vorba de ciclism, kangoo, zumba, tae bo sau chiar karate.

"Dorim să avem toate cluburile sportive din Turda, să vedem că există şi la Turda oameni dornici de mişcare, oameni deschişi, care vin după-amiaza în parc, să ne simţim bine" mai spunea Nicoleta Meşter, totodată invitând pe cei prezenţi - copii sau părinţi - să se antreneze în activitate.

Instructoarele care aveau rolul de a antrena publicul prezent să facă mişcare erau Cristina Drăgoi (care oferă cursuri de kangoo jump la Turda atât pentru adulţi cât şi pentru copii), Alina (instructor de zumba pentru adulţi la Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" din Turda), Ioana ("sosită tocmai din Olanda să facă mişcare cu noi") sau Florina Vereş (instructor de tae bo, thai combat şi functional training).

Evident, pentru copii nu au lipsit momentele de tir cu arcul sau îngheţata pentru toţi cei care voiau să se răcorească după mişcare.

Pe rând, fiecare dintre instructoare, însoţite de câte o echipă de practicante, s-au perindat pe "scena" amenajată în parcul central din Turda şi au făcut tot ce au putut pentru a antrena pe toată lumea la mişcare. Eforturile lor nu au fost în van, o bună parte din cei prezenţi "lăsându-se pradă" mişcării, fie că era vorba de kangoo, zumba sau tae-bo.

Mai multe imagini de la eveniment vezi AICI - GALERIE FOTO.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS