Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

"Vocea mea pentru tine", copile!

Eveniment
Tools
Typography

- comunicat -
Asociația Liberalism pentru Comunitate și Societatea Academică Ghe. I. Brătianu, în parteneriat cu Asociația Pro Assisto și Asociația Autism Câmpia Turzii, anunță desfășurarea evenimentului caritabil intitulat "Vocea mea pentru tine!", în data de 26 iunie 2015, ora 19.00, la Palatul Cultural „Ionel Floașiu" din Câmpia Turzii (sala de spectacole).

Este vorba despre concertul de lansare al grupului de muzică clasică "AZEO DIVAS", care s-a alăturat cu tot sufletul și încrederea scopului evenimentului, si anume: sprijinirea Centrului pentru Copii și Tineri cu Dizabilități, în cadrul proiectului "Și noi avem drepturi!", proiect implementat de către Asociația Pro Assisto în parteneriat cu Asociația Autism Câmpia Turzii.

Proiectul are ca scop asigurarea de suport și asistență pentru 30 de persoane cu dizabilități din Câmpia Turzii și familiile lor - 60 de părinți - în vederea recuperării și reabilitării funcționale personale, sociale și integrării în comunitate.

Astfel că, prin proiect s-a înființat un centru de recuperare pentru copiii cu autism, cu o componentă de centru de zi pentru tinerii cu dizabilități.

Dorin Lojigan, președintele Asociației Liberalism pentru Comunitate, în calitate de gazdă a evenimentului, dorește cu acest prilej să se alăture eforturilor organizațiilor nonguvernamentale din comunitate, în demersurile lor, deoarece acestea reprezintă liantul care asigură o funcționare corectă a comunității locale.

Pentru mai multe informații vă invităm săă accesaţi ACEST LINK.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS