Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Concurentii de la Mini Mega Star s-au calificat in finala de la Bucuresti

Eveniment
Tools
Typography

O nouă ediţie Mini Mega Star a avut loc azi, 20 iunie 2015, la Câmpia Turzii cu începere de la orele 10.00 în sala de spectacole "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din municipiu.

Emisiunea secţiunii culturale a Societăţii Române de Radiodifuziune nu este pentru prima dată la Câmpia Turzii, primul spectacol-preselecţie similar având loc cu un an în urmă în aceeaşi locaţie.

Debutat în 1996, concursul are un program anume de desfăşurare. "Anual există mai multe astfel de ediţii în mai multe oraşe din ţară, după care finaliştii participă, în luna noiembrie, la finala care se desfăşoară la sediul din Bucureşti al Societăţii Române de Radiodifuziune", a explicat realizatorul emisiunii Mini Mega Star - Mihai Vanica - cel care preciza că interpreţi cunoscuţi precum Alina Sorescu sau Julia au fost, de fapt, promovaţi iniţial, prin acest concurs, de către SRR.

Spectacolul preselecţie de la Câmpia Turzii urmează după alte evenimente similare care deja au avut loc în acest an la Bucureşti şi Braşov, următorul popas al emisiunii în acest sens fiind, aprecia Mihai Vanica, la Iaşi.


Nora Taşnadi

Înscris, aşadar, în al doilea an consecutiv pe harta concursului SRR, municipiul Câmpia Turzii a adus azi în faţa juriului mai multe concurente care s-au înscris în cele trei categorii de vârstă ale concursului: 7-10 ani, 11-14 ani şi 15-20 de ani.

După ce a deschis evenimentul adresând mulţumiri pentru găzduire şi ospitalitate Dianei Iuşca de la Palatul Cultural "Ionel Floaşiu", realizatorul Mihai Vanica a prezentat şi juriul care, azi, a fost format din Radu Groza (producător), Cornel Pop (profesor de canto), Dan Istrate (profesor) şi Mihai Vanica (realizator Mini Mega Star).


Alexandra Ploscar

Ordinea prezenţei concurentelor în spectacolul de la Câmpia Turzii în cadrul singurului concurs de muzică uşoară live radiodifuzat a fost tot pe categorii de vârstă. În ce ne priveşte, noi vă vom prezenta participantele în ordinea numelui lor mai degrabă decât în ordinea intrării pe scenă:

- Adela Ciocan (categoria 15-20 de ani)
- Antonia Gabor (categoria 11-14 ani)
- Alexandra Lacatoş (categoria 7-10 ani)
- Andreea Lambrea (categoria 7-10 ani)
- Ana Maria Leaha (categoria 7-10 ani)
- Alexandra Ploscar (categoria 15-20 de ani)
- Radica Stamenovski (categoria 11-14 ani)
- Maria Tanciu (categoria 7-10 ani)
- Nora Taşnadi (categoria 11-14 ani)
- Ecaterina Ulea (categoria 7-10 ani)

"Aş vrea să îi anunţ pe toţi copiii că vor avea acces în gala Mini Mega Star care va avea loc în luna noiembrie la Societatea Română de Radiodifuziune", spunea Mihai Vanica spre bucuria tuturor înainte să anunţe, totuşi, şi ordinea câştigătorilor de la Câmpia Turzii, ordine stabilită de juriu tot în funcţie de categoriile de vârstă amintite:

La categoria de vârstă 7-10 ani
Locul I - Alexandra Lacatoş şi Andreea Lambrea (egalitate de puncte)
Locul II - Ecaterina Ulea
Locul III - Ana Maria Leaha şi Maria Tanciu (egalitate de puncte)

La categoria de vârstă 11-14 ani
Locul I - Nora Taşnadi
Locul II - Radica Stamenovski
Locul III - Antonia Gabor

La categoria de vârstă 15-20 ani
Locul I - Alexandra Ploscar
Locul II - Adela Ciocan

Aşa cum am precizat deja, finala de la Bucureşti va avea loc în luna noiembrie. De obicei, preciza Mihai Vanica, această finală reuneşte anual un număr de 40-50 de copii care au sarcina de a interpreta live melodiile în faţa unui juriu profesionist, pretenţios, juriu care nu este acelaşi de la an la an dar din care, de-a lungul timpului, au făcut parte personalităţi ale muzicii precum Titus Andrei, Adrian Daminescu, Mirela Fugaru, maestrul Voicu Enăchescu (de la corul "Preludiu"), Angela Similea sau Corina Chiriac.

De asemenea, şi în marea finală de la Bucureşti premiile se vor acorda tot pe categorii de vârstă. Astfel, vor fi nouă premii - câte trei premii I, II şi III pentru cele trei categorii de vârstă - plus trofeul concursului.

Concursul desfăşurat azi la Câmpia Turzii a fost înregistrat şi cei care doresc, spunea Mihai Vanica, pot găsi înregistrarea acestui concurs pe siteul Radio România Cultural, începând cu luna iulie, la secţiunea Mini Mega Star.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS