Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Liberalii turdeni se tin de cuvant cel putin pe jumatate: pictura Ebru, da!

Eveniment
Tools
Typography

Mâine, 6 aprilie, la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Turda va avea loc un atelier de pictură Ebru în cadrul unei demonstraţii prezentate de artişti turci.

Evenimentul este inedit şi spectaculos pentru Turda şi, programat special în cadrul săptămânii "Şcoala altfel", se va desfăşura între orele 10.00 şi 15.00, tehnica turcă de pictură pe apă după care imaginile sunt transferate pe hârtie fiind explicată elevilor şi celor care sunt prezenţi la demonstraţie.

Aşa cum se arată şi în cadrul comunicatului transmis presei de către liberalii turdeni, desfăşurarea evenimentului are loc la iniţiativa profesorului Călin Felezeu care a anunţat acest eveniment în chiar cadrul conferinţei de presă în care primarul Turzii, Tudor Ştefănie, a anunţat că nu mai vrea să fie primarul Turzii.

"Manifestarea artistică beneficiază de sprijinul Ambasadei Republicii Turcia în România, al Universității «Babeș-Bolyai» din Cluj-Napoca, al Centrului Cultural Turc din Constanța (Yunus Emre Enstitüsü) și al Institutului de Turcologie și Studii Central-Asiatice din Cluj-Napoca" se mai arată în comunicatul liberalilor turdeni.

Nu putem să nu precizăm că în aceeaşi conferinţă de presă Profesorul Călin Felezeu mai spunea că în cadrul aceleiaşi săptămâni "Şcoala altfel" va fi prezent şi un maestru cofetar care vine din Turcia şi "este specializat în foietaje şi mai ales în baclavale".

Despre prezenţa maestrului cofetar, însă, nimic deocamdată.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS