Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Marcel Pavel a cantat din nou la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Ziua de joi, 5 martie 2015, a fost una mai parte pentru iubitorii de muzică lirică de la Câmpia Turzii: Marcel Pavel a revenit cu un nou spectacol în prima lună a primăverii calendaristice.

Anunţat cu titulatura "Very Classic", concertul lui Marcel Pavel a fost posibil şi cu implicarea Primăriei şi Consiliului Local Câmpia Turzii, în prezentarea spectacolului implicându-se profesorul Dan Istrate şi solista de muzică pop-dance, Roxana Nemeş.

Cunoscut pentru calităţile sale vocale - calităţi care, trebuie să recunoaştem, l-au şi adus în atenţia publicului - Marcel Pavel şi-a început spectacolul de la Câmpia Turzii cu o melodie de origine irlandeză din repertoriul internaţional, melodie deja arhicunoscută, cântată de mulţi interpreţi, dar o melodie dificilă interpretativ: "You Raise Me Up".

Printre melodii, însă, interpretul nu a uitat să mulţumească administraţiei locale de la Câmpia Turzii pentru că a făcut posibil momentul muzical găzduit de sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" de la Câmpia Turzii. Şi, din motive doar de el cunoscute, Marcel Pavel continua să pomenească numele viceprimarului Câmpiei Turzii, Avram Gal, căruia i-a şi strâns mâna, la un moment dat, direct de pe scena sălii de spectacole.

După unii, pomenirea numelui viceprimarului de-a lungul concertului părea extrem de insistentă, după alţii, asta nu reprezenta o mare problemă cu atât mai mult cu cât Marcel Pavel făcea permanent glume ancorate în realitatea cotidiană. Spre exemplu, identificând câte un poliţist venit la spectacol - ba chiar pe şeful Poliţiei Câmpia Turzii - Marcel Pavel spunea ceva gen: "Păi la câte arestări asistăm, ajungem ca în ziua de azi să fie o problemă dacă nu eşti arestat".

Dar spectacolul era unul muzical, nu unul de improvizaţie, aşa că Marcel Pavel şi-a continuat periplul muzical, oferind chiar şi o surpriză publicului spectator: la piesa "Addagio" Marcel Pavel a fost însoţit pe scenă de doi balerini clujeni care dansau într-o poveste sugerată de melodia interpretată.

În periplul său muzical, Marcel Pavel a trecut atât prin repertoriul internaţional, cât şi prin cel românesc, interpretând şi melodii proprii.

Trecând peste faptul că în unele momente menţiona, parcă, prea insistent, cât de grele sunt melodiile pe care le interpretează (un fel de "vedeţi ce tare sunt eu?" - cel puţin nouă asta ne transmitea), Marcel Pavel a adus (uneori prea strident dacă e să numărăm decibelii care se rostogoleau prin sala "Mircea Mihăşan"), aminte de melodii precum "Carusso" sau "O Sole Mio", din recital nelipsind nici melodii precum celebra deja "Frumoasa mea".

Iar dacă prezenţa celor doi balerini nu a fost singulară pe scena de la Câmpia Turzii, Marcel Pavel nu a uitat nici de folclorul autentic românesc, interpretul delectând publicul - care a umplut ochi sala de spectacole de la Câmpia Turzii - şi cu melodii gen "Săracă inima mea", bine primite de public.

Timp de aproape o oră şi jumătate Marcel Pavel a făcut spectacol la Câmpia Turzii şi, cu fiecare melodie, a smuls apaluze furtunoase publicului în cadrul unui eveniment în care profesionalismul insista să îşi spună cuvântul nu doar pe scenă, ci şi în spatele acesteia.

Spectacolul, însă, avea să se termine - oare previzibil? - cu mai cunoscuta "Con te partiro" a lui Andrea Bocelli, piesă interpretată, însă, în limba "engleză" de Marcel Pavel: "Time to Say Goodbye".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS