Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Marcel Pavel revine la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Administraţia locală de la Câmpia Turzii vine cu o nouă propunere de petrecere în mod plăcut a timpului liber la câteva zile de la începutul calendaristic al primăverii.

Consiliul Local şi Primăria municipiului Câmpia Turzii anunţă concertul extraordinar susţinut de Marcel Pavel cu câteva zile înainte de Ziua Femeii.

Intitulat "Very Classic", concertul este programat pentru săptămâna viitoare, joi, pe 5 martie 2015, cu începere de la orele 18.00 în sala de spectacole "Mircea Mihăşan" a Paalatului Cultural "Ionel Floaşiu" din municipiu.

Preţul unui bilet este de 10 lei şi biletele pot fi achiziţionate de la casieria Palatului Cultural "Ionel Floaşiu".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS