Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Fun Kids va invita la o noua intalnire cu Super Nanny

Eveniment
Tools
Typography

Psihopedagogul Irina Petrea va fi din nou prezentă la Turda la începutul săptămânii viitoare cu o temă interesantă, care se înscrie în contextul actual.

Dacă în decembrie 2014 Super Nanny a fost la Turda pentru a vorbi despre importanţa dezvoltării inteligenţei emoţionale la copii, de această dată Irina Petrea vine cu un discurs despre "Disciplina pozitivă şi provocările familiei moderne".

Aşadar, pe 16 februarie 2015, cu începere de la orele 17.30, părinţi şi cadre didactice sunt aşteptate la sediul Fun Kids din Turda - Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 11 - pentru a afla cum pot să facă faţă provocărilor familiei moderne.

Cei care doresc să facă rezervări, o pot face la telefon 0744-519616 sau la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., costul participării la seminar fiind de 35 de lei de persoană.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS