Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Premierea cuplurilor de varstnici din municipiul Campia Turzii care au implint 50 de ani de casatorie - Nunta de Aur

Eveniment
Tools
Typography

- comunicat -
Consiliul Local şi Primăria Munciipiului Câmpia Turzii organizează, miercuri, 10 decembrie 2014, ora 14.30, în Sala ,,Mircea Mihășan" a Palatului Cultural ,,Ionel Floașiu" - Premierea cuplurilor de vârstnici din municipiul Câmpia Turzii care au împlint 50 de ani de căsătorie - Nunta de Aur.

Fiecare cuplu care celebrează în acest an cinci decenii de căsnicie va primi câte 600 de lei din partea administrației locale, conform HCL nr.122 din 16.10.2014.

La acest eveniment sunt invitați și beneficiarii Centrului de Zi și Centrului de Îngrijire la Domiciliu.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, domnul Radu HANGA, invită, începând cu ora 16.00, cuplurile premiate și beneficiarii centrului la concertul extraordinar de sărbători al cunoscutului artist FUEGO.

Pe parcursul a două ore de muzică live, artistul a pregătit pe lângă cele mai frumoase și îndrăgite piese din repertoriul său, cântece inedite, special pregătite pentru turneul: "CRĂCIUNU' NOSTRU-I ROMÂNESC"!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS