Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Festival de colinde traditionale, mestesuguri si cantece de iarna la Salina Turda

Eveniment
Tools
Typography

Salina Turda este parteneră al FESTIVALULUI NAȚONAL DE COLINDE TRADIȚIONALE, MEȘTEȘUGURI ȘI CÂNTECE DE IARNĂ "RAZA SOARELUI", proiect realizat de către Primăria Municipiului Turda, Consiliul Local Turda, Casa de Cultură din Turda și Asociația Comori Ardelene.

Acest eveniment se va desfășura sâmbătă 6.12.2014 şi duminică 7.12.2014 în subteranul salin.

Sâmbătă începând cu orele 11.00 vor fi vor fi expuse produse mestesugăresti, picturi de iarnă realizate de către elevi ai școlilor turdene: Şcoala Gimnazială "Avram Iancu", Şcoala Gimnazială "Horea, Cloșca și Crișan", Şcoala Gimnazială "Andrei Șaguna", Şcoala Gimnazială "Teodor Murășanu", Şcoala Gimnazială "Josika Miklos", Grădinița cu Program Prelungit "Sfânta Maria", Grădinița cu Program Prelungit "Prichindelul Isteț".

Ansamblurile folclorice din Suceava, Jibou, Ocna Mureș, Mihai Viteazu și Aiton vor colinda și vor prezenta obiceiuri de iarnă, duminică, 6.12.2014 începând cu orele 11.00.

Vizitatorii Salinei, turdenii sunt invitați a participa la acest spectacol cu obiceiuri și tradiții de iarnă cu mult drag.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS