Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Primarul Campiei Turzii va invita la "Ziua Ingerilor"

Eveniment
Tools
Typography

În 1992 Organizaţia Naţiunilor Unite a proclamat ziua de 3 decembrie ca Ziua Internaţională a Persoanelor cu dizabilităţi. Această zi are ca obiectiv promovarea înţelegerii problemelor legate de dizabilitate şi mobilizarea susţinerii demnităţii, drepturilor şi bunăstării persoanelor cu nevoi speciale.

Prin aceasta, se încearcă sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele care ar rezulta din integrarea persoanelor cu nevoi speciale în fiecare aspect al vieţii politice, sociale, economice şi culturale.

La Câmpia Turzii, copiii din comunitate cântă și dansează pentru copiii cu nevoi speciale, într-un spectacol sub titlul: „Ziua Îngerilor", eveniment care are loc astăzi, 3 decembrie 2014, ora 15,00 la Sala „Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu" și este organizat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială.

Fiind o activitate tradițională la nivelul municipiului, așteptat cu interes de comunitate, transmit cu această ocazie mesajul că aceşti copii sunt ai noştri, ai întregii comunităţi şi fiecare din noi suntem responsabili de integrarea lor socială în aşa fel încât să reprezinte o plusvaloare pentru comunitate. Familiile acestor copiii se confruntă cu dificultăţi generate de problematica specifică lor, iar noi le transmitem sentimentul că le suntem alături. Îi asigurăm de întregul nostru respect pentru efortul lor de a-şi susţine nobila misiune de părinţi.

Doresc şi copiilor şi părinţilor zile frumoase, sănătate şi multe bucurii pentru a putea trăi Spiritul Crăciunului!

Primar
Radu HANGA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS