Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Alexandra Ploscar a stralucit la Festivalul "Shining Star" din Turcia

Eveniment
Tools
Typography

În perioada 17-21 octombrie Alexandra Ploscar - membră a Clubului de Canto ,,Bella Musica" al Palatului Cultural Ionel Floaşiu din Câmpia Turzii - a fost invitată să participe la Festivalul Internaţional de Interpretare "Shining Star" din Kuthaya - Turcia.

Alexandra a reprezentat România la acest mare festival care a reunit ţări ca Rusia, Ucraina, Letonia, Lituania, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Bielorusia, România, Estonia, Polonia şi aşa mai departe.

Juriul internaţional format din 17 membri a apreciat maniera de interpretare, mişcarea scenică şi mai ales timbrul special al Alexandrei. Pentru prestaţia ei artistică Alexandra a obţinut premiul III şi o invitaţie pentru a participa la Festivalul de muzică şi dans "Trixie" din Bulgaria.

Este o prezenţă plăcută, iar emoţia pe care o transmite când urcă pe scenă, luminează sufletele oamenilor, amintindu-le să iubească.

Premile obţinute în Italia, Polonia şi Turcia sunt un semn că steaua ei străluceşte pentru România.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS