Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Cum sa fii stupid la volan in Campia Turzii | GALERIE FOTO

Eveniment
Tools
Typography

Ieri, la Câmpia Turzii, sensul giratoriu din apropierea Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" a fost martorul mut al unui accident care, în cel mai fericit caz, s-ar putea înscrie în categoria "îţi stă mintea-n loc".

Din câte am înţeles la faţa locului, lucrurile au fost cât se poate de simple în stupizenia lor, stupizenie care, între noi fie vorba, şi-a dovedit din nou puterea inclusiv în finalul momentului.

Pe scurt, doo doamne (cu azimut vârsta a treia) erau cu maşina în trafic şi se deplasau către sensul giratoriu dinspre strada Băii, adică de vizavi de Palatul Cultural, pe lângă cofetăria Dana.

Lucrurile au început să se complice abia în sensul giratoriu. Pentru că de pe strada Băii şoferiţa de Chevrolet dorea să ajungă pe Laminoriştilor cu direcţie spre Liceul Teoretic "Pavel Dan" era cât se poate de normal să se înscrie în sensul giratoriu pentru a se putea deplasa spre stânga.

Doar că femeie mai învârstă, cumva, şoferiţa nu considera normal ceea ce spune legea şi s-a gândit s-o scurteze, aşa că nu s-a mai înscris în sensul giratoriu şi a luat-o direct spre stânga, pe contrasens, că doar era mai scurt.

Partea proastă a fost că dinspre strada Mihai Viteazu (cea din faţa Palatului Cultural), cu direcţie strada Băii (adică de unde veneau doamnele), în sensul giratoriu s-a înscris, corect, un autoturism Opel. Dar cum şoferiţa sfidase legile circulaţiei, evident că evenimentul rutier s-a produs, rezultatul fiind avarierea celor două autoturisme.

Şi mai ciudat este că, potrivit martorilor, şoferiţa în vârstă avea o scuză cu tente de acuză la adresa conducătorului autoturismului Opel: "eu n-am fost de vină, că eu mergeam încet şi domnul a intrat în mine"... "Dar erai pe contrasens, fă, şoferiţă de doi lei care produci evenimente rutiere din prostia ta şi incapacitatea de a conduce un autovehicul pe drumurile publice, fi-ţ-ar să-ţi fie cine ţi-a dat permisul de conducere!", ne vine să replicăm, dar nu o facem, pentru că nu e treaba noastră.

Evenimentul e demn de "rămâi prost" nu neapărat prin stupizenia lui, cât mai degrabă prin reacţia şoferiţei în vârstă care părea nedumerită pentru că "eu ce-am făcut?" şi pentru că "eu mergeam încet"...

Dacă priviţi cu atenţie fotografiile veţi putea să vă faceţi o imagine despre cum s-a produs evenimentul rutier însă, aşa cum spuneam, stupizenia a continuat: dorind să se deplaseze, din locul unde-i era maşina, spre Primăria Câmpia Turzii, şoferiţa (în fotografii este cea cu haină de piele maro, poşetă asemenea şi tunsă relativ scurt) trebuia doar să vireze pur şi simplu dreapta. Dar ea nu, că Batman, Batman! Aşa că pur şi simplu se urcă la volan şi înconjoară sensul giratoriu aşa cum îşi pusese în cap iniţial, adică pe contrasens, pentru a se înscrie, apoi, normal în trafic cu direcţie Primăria Câmpia Turzii.

Nu că ne interesează în mod personal, dar (gândindu-ne că doamna pare din categoria celor care, iată, când te prinde-n trafic nu te iartă) luaţi-i careva permisul femeii, până nu mai isprăveşte altceva şi mai duceţi-o la orele de legislaţie rutieră, că nu ştii niciodată... Apropo, se mai dă şi psihologicu' sau...?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS