Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

La Campia Turzii se pregateste o manifestare dedicata Marii Uniri

Eveniment
Tools
Typography

- comunicat -
Asociaţia Teritorială Câmpia Turzii a Persoanelor Persecutate, Deportate, Refugiate şi Expulzate din Motive Etnice sau Politice organizează în data de 28 noiembrie 2014, la Palatul Cultural "Ionel Floaşiu" o mini-festivitate dedicată zilei de 1 Decembrie, cu prilejul împlinirii a 96 de ani de la înfăptirea Marii Uniri, sărbătoarea naţională a poporului român.

În cadrul acestei manifestări, organizăm un concurs cu elevii de la instituţiile de învăţământ din municipiului Câmpia Turzii care vor alcătui un eseu cu tema: "Semnificaţia şi importanţa acestei uniri din 1918 la Alba Iulia".

Lucrările se vor depune la sediul asociaţiei noastre până la data de 14 noiembrie 2014.

Anunţarea şi acordarea premiilor şi numele câştigătorilor se vor face în data de 28 noiembrie 2014, când elevii premiaţi vor susţine prezentarea lucrărilor în cadrul unei festivităţi dedicate zilei de 1 Decembrie.

La această festivitate vor participa elevi şi profesori de la toate şcolile de pe raza municipiului Câmpia Turzii.

Consiliul Directiv ATRTJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS