Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Activitati pentru varstnicii de la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii prin Centru de Zi Persoane Vârstnice, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, organizează în data de 2 octombrie a.c., începând cu ora 13.30 la Restaurantul A3- „La Cămărăşan", pentru 250 persoane vâstnice - beneficiari ai centrului - o serie de activităţi: concursuri interactive, spectacol artistic, urmate de o seară dansantă.

Vineri, 3 octombrie 2014, beneficiarii Centrului de Îngrijire la domiciliu vor fi sărbătoriţi prin vizită la domiciliul acestora şi acordarea de cadouri.

Serviciul Relaţii Publice

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS