Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Chartare a Club Rotary Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Sâmbătă, 6 Septembrie, în sala de spectacole a Casei de Cultură "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii va avea loc de la ora 16 ceremonia de chartare a Clubului Rotary din localitate.

Cu această ocazie clubul nou înfiinţat la Câmpia Turzii va fi primit oficial în marea familie Rotary.
Însemnele oficiale şi obiectele de ceremonial îi vor fi înmânate primului preşedinte al clubului din Câmpia Turzii, Laurenţiu Bondor, de către însuşi guvernatorul Rotary pentru România şi Republica Moldova, Petrişor Diculescu.
Clubul Rotary din Câmpia Turzii porneşte sub îndrumarea colegilor din clubul similar de la Turda, clubul naş, ce a acumulat deja o experienţă de 10 ani, alături de care va continua să iniţieze proiecte în interesul comunităţii.
Din cadrul clubului nou înfiinţat fac parte 33 de persoane, profesionişti din diverse arii de activitate, persoane capabile să servească comunitatea mai presus decât propriul interes, promovând astfel voluntariatul şi adevăratele valori.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS