Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Eveniment tragic la Salina Turda

Eveniment
Tools
Typography

(comunicat)
Azi, 27 august 2014, in sala Rudolf din Salina Turda s-a petrecut un eveniment tragic si nedorit. Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, s-a prăbușit fără suflare sub privirile aparținătorilor care îl însoțeau în această vizită.

A fost alertată poliția și serviciul de ambulanță, care au intervenit cu operativitate. Diagnosticul inițial pus de medicul de la ambulanță - care a declarat decesul bărbatului - este infarct miocardic.
Echipajul ambulanței sosit la fața locului şi după manevrele de resuscitare care au durat peste 30 de minute, nu a mai putut face nimic pentru a-l ajuta pe bărbat.
Medicii au declarat că nu ar fi putut să-l ajute pe om nici dacă erau lângă el în momentul accidentului. Organele de poliție și procurorii desfășoară la această oră o anchetă pentru a stabili cu certitudine circumstanțele în care s-a produs decesul.
Conducerea SC Turda Salina Durgău SA și angajații societății îşi manifestă compasiunea şi sunt alături de familia indurerată, transmiţând pe această cale sincere condoleanţe.
După finalizarea cercetărilor vom reveni cu noi amănunte.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS