Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Meci omagial in cadrul Zilelor Campiei Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Potrivit unui comunicat al administraţiei locale de la Câmpia Turzii, în cadrul celei de-a XVII-a ediţii a evenimentului Zilele Municipiului Câmpia Turzii, va avea loc un meci de fotbal omagial.

Evenimentul sportiv are loc sâmbătă, 16 august 2014 de la orele 17.00 la Stadionul Municipal Câmpia Turzii situat pe strada Aurel Vlaicu la numărul 39.
Atât de către Asociaţia Sportivă "Industria Sârmei 1921" cât şi conducerea Academiei de Fotbal "Gheorghe Voroneanu" invită toţi iubitorii fotbalului să participe la eveniment.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS