Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Conferinta religioasa in cadrul zilelor Campiei Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Joi, 14 august, cu începere de la orele 16.00, sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii găzduieşte o conferinţă religioasă.

În organizarea Consiliului Local şi Primăriei municipiului Câmpia Turzii în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Turda, evenimentul are ca temă "Maica domnului, Ocrotitoarea Spirituală a municipiului Câmpia Turzii".
Invitat principal al conferinţei care ş-a găsit locul printre seria de evenimente organizate cu ocaza sărbătoririi Zilelor Municipiului Câmpia Turzii este Duhovnicul Facultăţii de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca, Arhim. conf. univ. dr. Teofil Tia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS