Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Corul Villa de Valdemoro in spectacol la Salina Turda

Eveniment
Tools
Typography

Seria manifestărilor muzicale desfăşurate în municipiul Turda în aceste zile, a readus în atenţia iubitorilor de frumos, corul Villa de Valdemoro din Spania, printr-un concerc coral în amfiteatrul din incinta Salinei Turda.

Programul susţinut a cuprins lucrări muzicale importante, atât din repertoriul sacru cât şi din cel laic, readucând prin intermediul muzicii, farmecul epocii Romantismului prin fragmente din opere italiene celebre. Nici muzica secolului XX nu a fost omisă, urmată în finalul reprezentaţiei de piese muzicale aparţinând muzicii de film, spre deliciul publicului ascultător.
Corul Villa de Valdemoro, dirijat de Emilio Esteve, este prezent pentru câteva zile în municipiul Turda, un prim concert având loc acum câteva zile – aşa cum a consemnat AgoraMedia.ro (http://agoramedia.ro/index.php/arta-cultura/item/2059-muzica-spaniola-la-turda-cu-corala-villa-de-valdemoro) – în Sala Mare a Primăriei Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS