Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Primaria Turda si campionatul de raliuri

Eveniment
Tools
Typography

Vineri, 20 iunie, la Turda se va desfăşura un eveniment cu totul inedit. Municipiul Turda a fost inclus în circuitul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop care se va desfăşura în perioada 19 – 21 iunie. La startul Transilvania Rally 2014, etapa a patra a Campionatului, s-au înscris 45 de echipaje, iar raliul are o lungime totală de 461 km, dintre care 123 km împărţiti în 12 probe speciale.

Superspeciala Kremsmuller de la Turda va debuta la ora 21.22 şi este concepută pentru a oferi un spectacol extraordinar, deoarece această probă iese din tipare fiind orientată pe capacitatea piloţilor de a controla maşina în viteză cu mare precizie şi în spaţii restrânse.

Anul acesta ajungem în premieră la Turda, unde vrem încet, încet, să creştem interesul pentru această competiţie. Centrul municipiului este foarte frumos, Salina Turda este un obiectiv ce trebuie promovat în toată ţară şi nu numai. Am vorbit cu administraţia locală pe la începutul lunii mai şi s-au arătat extrem de interesaţi de idee, aşa că am decis să aducem aici piloţii din campionatul naţional de raliuri pentru prima dată", a mai explicat Marco Tempestini, unul dintre organizatorii raliului.

Traseul de aproximativ 1,5 kilometri al superspecialei este situat între sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Libertăţii şi Dr. I Raţiu şi sensul giratoriu din faţa Teatrului Municipal Turda. (Notă: traseul de deviere al circulaţiei a fost comunicat, ieri, prin mass media locală).
Primăria Municipiului Turda, în calitate de partener al evenimentului, a asigurat condiţiile necesare desfăşurării în condiţii optime a raliului şi de a oferi turdenilor oportunitatea de a-i vedea "live" pe cei mai buni piloţi CNRD ai momentului.

Am salutat cu mare interes acest proiect din lumea automobilismului, care din punctul meu de vedere aduce un plus de imagine municipiului Turda. M-am simţit într-un fel "dator" faţă de turdenii pasionaţi de acest tip de competiţie. Avem mulţi turdeni pasionaţi de automobile, de raliuri şi astfel de concursuri, iar acum am ocazia să le fac acest cadou. După cum am văzut reacţiile lor în mediul virtual, aceştia sunt foarte nerabdători să vadă sa participe la parada de cai putere. Aş putea spune că maşina unui bărbat face parte din caracterul lui, o maşina puternică şi stabilă face trimitere la un caracter de luptător. Într-un fel sau altul, o maşină ce degajă forţă, impune respect, dar şi o doză mare de risc şi responsabilităţi. Îmi plac provocările, iar această competiţie, cu siguranţă, va stârni pasiuni şi dorinţa de victorie. Am urcat în maşini de raliu. Îmi face o deosebită plăcere să simt adrenalina, este un sentiment aparte. Maşina de raliu este o capodoperă cu toate modificările aduse, ceea ce face din ea o operă de artă, iar din pilot un adevărat artist" a fost de părere primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie.

RECOMANDĂRI PENTRU SPECTATORI:
Pentru buna desfăşurare a competiţiei şi pentru siguranţa dumneavoastră vă rugăm să respectaţi indicaţiile organizatorilor, oficialilor şi forţelor de ordine.

• Vă rugăm să respectaţi zonele marcate cu bandă
• Nu rămâneţi pe traseul probei speciale
• Nu vă poziţionaţi în faţa semnelor de informare sau în zonele interzise
• Nu deterioraţi semnele de informare de pe traseul probelor speciale
• Ignorarea avertismentelor poate duce la anularea probei
• Planul orar al cursei se poate modifica din motive independente de voinţa organizatorilor, de aceea vă sfătuim să ajungeţi la locul dorit cu cel puţin 30 de minute înainte
• Staţi în zone din care puteţi ieşi uşor
• Supravegheaţi în mod special copiii
• Staţi în spatele marcajelor pentru public şi cooperaţi cu oficialii raliului

În cazul nerespectării acestor sfaturi, raliurile pot deveni periculoase şi si pot apărea incidente grave

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS