Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Veteranul de varsta din comuna Mihai Viteazu a mai adaugat un an in tolba cu aniversari

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 17 iunie 2014, Ioan Munteanu a împlinit 103 ani. Veteran de război şi veteran de vârstă al comunei, Ioan Muntean a avut oaspeţi la aniversare.

Alături de fiica sa, împreună cu Ioan Muntean au mai fost - la împlinirea celor 103 ani, şi primarul comunei Mibhai Viteazu (Zeng Ioan), viceprimarul comunei Mihai Viteazu (Gligor Sasu) dar şi colonelul Valeriu Mărcuţ, şeful Statului Major de la Centrul Militar Zonal.
"Acţiunea este coordonată de Ministerul Apărării Naţionale iar eu, reprezentantul Centrului Militar Zonal, am avut ordin să vin să-i înmânez domnului distincţia", spunea colonelul Valeriu Mărcuţ, distincţia despre care să făcea vorbire fiind un înscris înrămat, semnat de Ministrul Apărării şi datat 17 iunie 2014, înscris în care se preciza:

Domnului Ioan Munteanu

Aniversarea zilei dumneavoastră de naştere este un prilej deosebit de plăcut şi onorant pentru a vă adresa cele mai calde şi sincere urări de sănătate, fericire şi viaţă lungă alături de cei dragi.
Fie ca anii care vin să vă rezerve numai bucurii şi satisfacţii pe măsura faptelor dumneavoastră de arme şi a conduitei remarcabile în societate.

La mulţi ani
Ministrul Apărării Naţionale
Mircea Duşa

17.06.2014

De asemenea, colonelul Valeriu Mărcuţ amintea că la nivelul judeţului cluj mai sunt doi veterani care au trecut pragul de 100 de ani. Unul dintre aceştia, în vârstă de 101 ani este la Dej, iar celălalt, în vârstă de 102 ani, este la Someşeni, fapt ce face ca Ioan Munteanu să fie veteranul de vârstă al veteranilor de vârstă ai veteranilor de război, cel puţin aşa cum aceste date apar în evidenţele Centrului Militar Zonal.
Cu invitaţii alături - la un pahar cu suc şi o felie de prăjitură - Ioan Muntean, chiar dacă acum auzea mai răsu şi se înţelegea mai greu cu invitaţii, a depănat scurte amintiri din cei cinci ani petrecuţi pe front sau din perioada de prizoniereat în Rusia, la final invitaţii urându-i multă sănătate pentru a se putea întâlni din nou anul viitor, pentru o nouă aniversare: cea de 104 ani.


Ioan Munteanu, la aniversarea celor 103 ani

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS