Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Arkosi Arpad şi Dragoş Bogdan sunt turdenii de la CTT care au făcut cinste întregului judeţ Cluj. Felicitări!

Ştefan Procopiu

C. Tehnic Turda
Tools
Typography

Arkosi Arpad Csaba (elev în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Turda) şi Dragoş Aurel Bogdan (elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Turda) sunt cei doi elevi ai instituţiei de învăţământ turdene care s-au remercat la un important concurs de fizică.

Ambii elevi pregătiţi de profesor Lavinia Ilie au participat - alături de alţi 16 elevi din judeţul Cluj - la concursul de fizică “Ştefan Procopiu”, concurs adresat elevilor români de pretutindeni iniţiat de Inspectoratul Şcolar al judeţului Iaşi şi organizat de Cercul profesorilor de fizică “Ştefan Procopiu”.

Astfel, din cei 18 elevi din judeţul Cluj care au participat la concurs, cei doi elevi ai Colegiului Tehnic Turda sunt singurii care au obţinut premii la concurs, fiecare obţinând câte un premiu doi la concursul naţional.