Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şcoala “Horea, Cloşca şi Crişan” îşi cinsteşte eroii

HCC
Tools
Typography

Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan" din municipiul Turda, organizează pe parcursul anului şcolar activităţi menite să sensibilizeze elevii faţă de valorile locale şi naţionale.

Fie că este vorba despre evenimente realizate în cadrul şcolii sau de participarea în cadrul acţiunilor realizate de alte instituţii, astfel de activităţi sunt foarte importante când vorbim despre formarea viitorului adult şi un bun cetăţean.

De altfel, în fiecare an, atât la data de 28 februarie cât şi cu ocazia Zilei Eroilor, Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişa" din municipiul Turda participă la evenimentele ce au loc în municipiu pentru comemorarea eroilor naţionali şi în acelaşi timp, organizează la nivelul unităţii activităţi în acest sens. Cu atât mai mult în 2018, anul centenarului.

Nu sunt activităţi realizate pentru a fi bifate, ci activităţi în care sunt implicaţi atât elevii din clasele primare şi de gimnaziu, cât şi profesorii şi învăţătorii, aşă cum ne-a spus directorul unităţii şcolare, prof. Daniela Bulgarov, cu ocazia Zilei Eroilor: "Elevii, profesorii şi managerii Şcolii Gimnaziale "Horea, Cloşca și Crişan " Turda, au participat la activităţile dedicate Zilei Eroilor organizate de Primăria municipiului Turda.

După participarea la Sf. Liturghie la catedrala ortodoxă, reprezentanţii şcolii au depus o coroană de flori la monumentul eroilor din faţa catedralei.

În paralel, elevii, însoţiţi de doamna prof. Carmen Ţandea, au depus o coroană de flori şi la grupul statuar  - "Horea, Cloşca și Crişan " din zona Micro 3, exprimându-şi astfel preţuirea pentru jertfa celor trei martiri ai neamului românesc", ne spunea prof. Daniela Bulgarov.

"Elevii Şcolii Gimnaziale "Horea, Cloşca și Crişan " din municipiul Turda, şi-au comemorat eroii, în ziua Înălțării Domnului la Cer, prin participarea la slujba religioasă și depunerea unei coroane cu flori, la monumentul "Horea, Cloşca și Crişan " din cartierul Micro 3", ne-a declarat prof. Carmen Ţandea imediat după o astfel de acţiune.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS