Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

“Apa - sursa vieţii” la HCC Turda

HCC
Tools
Typography

Sub egida „Apa - sursa vietii”, elevii Şcolii Gimnaziale „Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda, au vizitat Staţia de tratare a apei Arieş.

De unde vine apa pe care o beau, cum este ea tratată şi curăţată, dar şi despre metodele de verificare a purităţii apei, sunt câteva exemple de lucruri noi învăţate de elevi în această activitate.

Ziua Mondiala a Apei a fost sărbătorită la Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan”, acţiunea desfăşurându-se alături de doamna Ioana Popa de la Asociaţia „Ecouri Verzi” din Cluj-Napoca.

Elevii au discutat despre circuitul apei în natură, au desenat, au descoperit soluţii despre modurile de economisire a apei, explicând faptul că apa este o resursă epuziabilă, iar specialiştii estimează că vom avea o mare criză a apei. 

Şi această actiune face parte din activităţile propuse în cadrul proiectului „Hotărâre, Curăţenie, Comunitate” derulat de Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan” din municipiul Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS