Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

CNMV Turda este prezent la concursul naţional de robotică First Tech Challenge

CNMV
Tools
Typography

- comunicat -
În perioada 23-26 martie 2017,  va avea loc concursul Naţional de Robotică First Tech Challenge, în Bucureşti. 

Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda va fi reprezentat la cea mai importantă competiție de robotică pentru licee prin echipa formată din elevii: Silvășan Bogdan, Bota Cristian, Schlanger Robert, Dan Tudor, Mustea Dan, Zilai Denis, Oprea Alexandru, coordonați de profesorii Pop Maria Daniela, Racolța Andreea și Florin Miron

Înscrierea echipajului nostru în competiție a oferit elevilor și profesorilor oportunitatea de a exersa și a stăpâni abilități în domenii științifice precum fizică, matematică, informatică, inginerie etc., exersând programarea unui robot, gestionarea unui proiect, comunicarea, coordonarea, lucrul în echipă, gândirea critică și rezolvarea creativă a problemelor.

Elevii de la Colegiul Naţional ”Mihai Viteazul” Turda vor participa la acest eveniment cu un robot cu mai multe funcţii controlate wireless, printre care: colectarea minigilor din teren și aruncarea acestora la coş. Operațiile executate de robot în perioada autonomă se bazată pe un program Java creat de elevi.

Robotul declarat câștigător în cadrul competiției FIRST Tech Challenge Romania va participa la Campionatul Mondial de Robotică organizat în St. Louis, SUA,  în aprilie 2017. 

Le dorim succes elevilor noștri!

Director, 
Prof. Alexandra Maria ZAMFIR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS