Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Elevii de la Colegiul „Emil Negruțiu” s-au întâlnit cu ambasadorul Olandei în România

E. Negruţiu
Tools
Typography

Joi, 24 mai 2018, Holand Dairy House împreună cu Ambasada Olandei au sărbătorit încheierea programului K2K & Ziua Fermierilor. Prima parte a evenimentului s-a desfășurat în Aula Magna a USAMV Cluj, iar partea a doua, la ferma didactică de la Cojocna a USAMV.

La eveniment au participat și 21 de elevi de la Colegiul „Emil Negruțiu”, dar și invitații acestora, elevi de la școlile gimnaziale „Teodor Mureșanu” Turda, „Avram Iancu” Turda, „Horea, Cloșca și Crișan” Turda, „Ion Bujor” Petreștii de Jos și Moldovenești. Pe lângă participarea la seminariile de genetică, de nutriție animală, de managementul fermei și la ceremonia de închidere a programului, elevii au avut ocazia să stea de vorbă cu E.S. Stella Ronner–Grubačić, ambasadorul Olandei în România și Moldova și cu domnul Cornel Cățoi, rectorul USAMV Cluj.

Programul K2K a fost derulat în perioada 2016-2018 de Cownexion Olanda, în parteneriat cu USAMV Cluj, USAMV Timișoara, Colegiul „Emil Negruțiu” Turda și Colegiul de Industrie Alimentară „Țara Bârsei” Prejmer și a presupus o serie de cursuri de formare, pentru specialiștii români, organizate în Olanda, pe tema creșterii vacilor de lapte.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS