Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Colegiul „Emil Negruțiu” a câștigat un proiect Erasmus+

E. Negruţiu
Tools
Typography

Conform datelor publicate pe pagina web a ANPCDEFP (http://www.erasmusplus.ro/library/VET/2017/KA1/Rezultate_finale_2017_KA102_KA116.pdf), instituția care administrează proiectele Erasmus+, proiectul Calea spre măiestria profesională depus spre finanțare de Colegiul „Emil Negruțiu, a fost aprobat.

În domeniul moblității și formării profesionale pentru elevi, în această sesiune, este singurul proiect câștigător din județul Cluj

Proiectul presupune o strânsă colaborare a colegiului cu doi parteneri, unul din Portugalia și unul din Cipru, pentru îmbunătățirea pregătirii profesionale a elevilor de la specializarea Tehnician veterinar. Practic, 30 de elevi ai colegiului, vor avea opoertunitatea de a face câte două săptămâni de practică în clinici de specialitate din cele două țări.

Activitățile vor debuta la începutul lunii octombrie 2017 și se vor derula pe o perioadă de 15 luni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS