Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Consiliul local al tinerilor se întâlneşte din nou la Turda

Diverse
Tools
Typography

Asociața The Da Vinci System anunţă un nou eveniment care dovedeşte dorinţa implicării tinerilor în politică dar mai ales în viaţa administrativă: consiliul local al tinerilor se întâlneşte din nou vineri, 29 martie, ora 14.00 în sala mare a Primăriei Turda.

Despre acest proiect educaţional adresat tinerilor borbeşte chiar preşedintele asociaţiei The Da Vinci System, Leonardo Mărincean:

Niciodată în România implicarea în politică nu a fost la fel de puternic stigmatizată cum este în prezent și dacă această stigmă va fi preluată și de generațiile ce vor veni nu vom face altceva decât să alimentăm tendința tinerilor capabili și iubitori de țară să fugă de implicare în entitățile care gestionează bunul demers al comunității: administrațiile publice locale, județene și naționale.

Deoarece credem că liderii de mâine sunt tinerii de azi ne dorim să le organizăm un context în care să îi familiarizăm cu mecanismele decizionale din administrația locală și care să le trezească interesul pentru implicare în comunitate. Din acest motiv organizăm Consiliul Local al Tinerilor: o simulare a procesului decizional din cadrul unei ședințe de consiliu local cu elevi pe post de consilieri locali.

Scopul organizației noastre este să creeze contextul pentru dezlănțuirea potențialului uman motiv pentru care ne dorim să realizăm evenimente care să ajute întreaga comunitate să crească.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS