Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Olimpicii Alice, Sergiu, Andrei şi Robert au fost premiaţi de Rotary Club Turda

Diverse
Tools
Typography

Ediţia din acest an a Balului de Caritate al Rotary Club Turda a fost încă un prilej pentru rotaryenii turdeni să demonstreze din nou preţuirea pe care o pun pe educaţie şi pe cunoaştere.

Cu atât mai mult cu cât unul din bannerele care erau afişate cu ocazia evenimentului conţinea mesajul “Rotary Club Turda susţine educaţia, premiază excelenţa”, membrii clubului Rotary Turda au considerat oportun să îşi arate recunoştinţa faţă de câţiva olimpici de la una din instituţiile de învăţământ turdene care au făcut cinste nu doar celor care i-au pregătit dar şi municipiului în care învaţă şi mai cu seamă şi-au făcut cinste lor înşişi.

Cei patru olimpici premiaţi de Rotary Club Turdaînvaţă la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” din Turda şi ei au fost răsplătiţi cu diplome de excelenţă pentru rezultatele obţinute la fazele naţionale şi internaţionale ale diverselor competiţii în anul şcolar 2017-2018.

“Având în vedere rezultatele obţinute de elevii Colegiului Naţional «Mihai Viteazul» la olimpiade naţionale şi internaţionale, clubul nostru premiază, în această seară, aceşti copii minunaţi” spunea, în cadrul evenimentului de aseară, Simona Kirsch, preşedinte Rotary Club Turda pentru anul rotaryan 2018-2019.

Astfel, în aplauzele tuturor celor prezenţi la ediţia din 2019 a Balului de Caritate Rotary Turda au fost oferite patru diplome de excelenţă pentru patru olimpici de la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda:

Alice Preduţ - a obţinut premiul I la faza naţională a Olimpiadei de Limba Română şi menţiune la faza internaţională a Olimpiadei de Lectură în anul şcolar 2017-2018

Sergiu Tritean - a obţinut menţiune şi medalie de argint la faza naţională a Olimpiadei de Informatică în anul şcolar 2017-2018

Andrei Preda - a obţinut medalie de bronz la faza naţională a Olimpiadei de Informatică în anul şcolar 2017-2018

Pethő Robert - a obţinut menţiune la faza naţională a Olimpiadei de Chimie în anul şcolar 2017-2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS