Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj are un sediu propriu

Diverse
Tools
Typography

Joi, 7 februarie 2019, a fost inaugurat sediului Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi astfel instituţia de învăţământ are în sfârşit un sediu propriu.

Evenimentul a avut loc în prezenţa ministrului educaţiei, doamna Ecaterina Andronescu, între invitaţi numărându-se ISP Andrei Andreicuţ – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, prefectul judeţului Cluj Ioan Aurel Cherecheş, profesorul Radu Gologan – preşedintele Societăţii Române de Matematică, Ionel Florian Lixandru – secretar de stat în Ministerul Educaţiei, viceprimarul municipiului Cluj Napoca Dan Tarcea, preşedintele CJ Cluj Alin Tişe, inspectorii şcolari generali din ţară, dar şi Ştefan Dorin Oltean, antreprenorul care a reuşit să finalizeze lucrarea.

Deşi proiectul a fost început încă din anul 2009, lucrările propriu-zise au fost demarate doar din anul 2012 din cauza vestigiilor arheologice descoperite în urma săpăturilor, dar şi  a unor dispute cu Biserica Reformată din Cluj. Ulterior constructorul iniţial a intrat în faliment şi în urma unei noi licitaţii pentru continuarea construcţiei, a fost semnat un alt contrat în anul 2017 cu o firmă care a şi terminat lucrarea.

Sediul ISJ Cluj se află acum pe strada Argeş, în zona centrală a municipiului Cluj Napoca, vis-à-vis de Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu. Până acum, instituţia a funcţionat într-un spaţiu închiriat în „clădirea roşie” din Piaţa Ştefan cel Mare, clădire aflată în proprietatea sindicatului clujean.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS