Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Mesajul domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

Diverse
Tools
Typography

Pentru dumneavoastră, dragi profesori, fie ca suntem primari, doctori, avocați, ingineri, gestionari, IT-iști sau muncitori, pregătirea și formarea noastră se datorează dascălilor.

De la grădiniță, până în aula facultății, educatorii, învățătorii și profesorii ne ghidează pașii pe treptele cunoașterii.

Astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, vă aducem mulțumire și recunoștință pentru orele în care, cu multă răbdare, ne-ați inoculat dragostea de carte și de știință.

Stimați profesori, învățători și educatori, voi sunteți fundamentul oricărei societăți moderne și funcționale, iar astăzi, la ceas aniversar, vă mulțumim și vă urăm mulți ani și putere de muncă, astfel încât să puteți clădi generații de succes.

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Recunoscătorul vostru elev

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS