Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Echipa României a obţinut 4 medalii la Olimpiada Internaţională de Matematică

Diverse
Tools
Typography

La ediţia nr. 59 a Olimpiadei Internaţionale de Matematică (IMO2018), echipa ce a reprezentat România a obţinut 4 medalii – Aur, Argint şi două de Bronz – şi două menţiuni.

Astfel, Ioan-Andrei Nicolae a obţinut o medalie de aur, Ciprian-Mircea Bonciocat  - medalie de argint, Edis Memiş – medalie de bronz, Mihnea-Gabriel Doica – medalie de bronz, iar Antonie Ciocan şi Radu-Alexandru Iacob au obţinut fiecare câte o menţiune.

Olimpiada Internaţională de Matematică (IMO2018), ediţia a 59-a, este organizată în acest an în România, în municipiul Cluj-Napoca, de către Ministerul Educaţiei Naţionale împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi Societatea de Ştiinţe Matematice din România. Publicaţia Agora Media este partener media al acestui eveniment. 

Ceremonia de închidere a Olimpiadei Internaţionale de Matematică (IMO2018) va avea loc mâine, 13 iulie 2018.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS