Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

De Ziua Educaţiei, la Cluj, încă o gală destinată performanţei şcolare

Diverse
Tools
Typography

“Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a sărbătorit Ziua Educaţiei premiind elevii şi profesorii de performanţă din domeniul vocaţional (artistic şi sportiv).

Pe 5 octombrie 2017, în sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai, în cadrul unui eveniment organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, au urcat rând pe rând pe scenă 90 de elevi şi coruri/echipe sportive/ trupe de teatru cu nu mai puţin de 80 de profesori coordonatori.

De Ziua Educaţiei, Gala excelenţei pentru domeniile vocaţional-artistice şi sportive a început cu un spectacol de înaltă clasă oferit de Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică ,,Octavian Stroia”, Cluj-Napoca, unde publicul i-a putut vedea performând pe elevii cu premii deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale.

Apoi, elevii şi profesorii au primit mesajele de felicitare din partea inspectorului şcolar general, Valentin Claudiu Cuibus, respectiv din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj – mesaj prezentat de doamna director economic Cristina Şchiop. Universitatea Babeş-Bolyai a fost, de asemenea, reprezentată de decanul Facultăţii de Teatru şi Televiziune – Liviu Maliţa –, respectiv de decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport – Ioan Gomboş.

În total, în 2017, aproximativ 500 de elevi şi  profesori au fost premiaţi la Cluj în cadrul celor două Gale de excelenţei.  Premierea olimpicilor este și în acest an posibilă datorită colaborării cu Consiliul Judeţean Cluj care a asigurat fondurile necesare premierii în bani, în total suma de 250.000 de lei fiind alocată premierii din acest an.

Evenimentul, deja de tradiție, își propune nu numai să stimuleze performanța școlară prin premiile financiare obținute prin colaborarea cu Consiliul Județean Cluj, ci și să transmită public un mesaj de valorizare a învățământului și în special a celor dedicați lui, care fac performanță anual.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj se bucură, încă o dată, de posibilitatea de a organiza anual o astfel de gală a excelenţei dedicată elevilor şi profesorilor de performanţă din judeţ, sprijinirea învăţământului de excelenţă fiind o prioritate managerială a ISJ Cluj.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS