Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Echipele de succes elev-profesor, sărbătorite printr-o gală a excelenţei

Diverse
Tools
Typography

În cadrul Galei Excelenţei Clujene 2017, organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, au fost premiate mai mult de 150 de echipe de succes elev-profesor din domeniile teoretic şi special.

Festivitatea a avut loc pe 2 octombrie 2017, la Casa de Cultură a Studenţilor, cu participarea doamnei secretar de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale, Ariana Bucur.

Aproximativ 500 de elevi şi profesori clujeni au primit distincţia de ,,Excelenţă în educaţie” într-o gală festivă la care au fost invitaţi, ca parteneri ai sistemului de învăţământ, şi reprezentanţii autorităţilor publice locale, respectiv partenerii educaţionali. Astfel, la gala din 2 octombrie 2017, au participat prefectul judeţului Cluj,  Ioan Aurel Cherecheș, şi  ÎPS Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ.

Premiul de Excelenţă în Educaţie se acordă în fiecare an unui elev şi profesorului său ca semn de recunoaştere a unor rezultate excepţionale obţinute în anul respectiv. În 2017, această distincţie a fost oferită elevului STREZA RAREȘ de la Colegiul Naţional ,,Emil Racoviţă” Cluj-Napoca şi doamnelor profesor MICLEA CRISTINA, respectiv BOAR FELICIA, care l-au pregătit. Rareş Streza, elev în clasa a XII-a, a obţinut anul trecut (2016-2017) o medalie de argint la Olimpiada Internaţională de Biologie şi numeroase premii la olimpiadele şi concursurile naţionale pe toată perioada liceului.

Premiat pentru întreaga activitate pusă în slujba învăţământului a fost şi profesorul clujean SÂNDEAN-OVADIUC VASILE. Fost director al Colegiului de Muzică ,,Sigismund Toduţă” Cluj-Napoca, domnul profesor şi-a câştigat respectul colegilor şi elevilor fiind un adevărat model profesoral şi o personalitate în domeniu.

Tradiţionalului top al unităţilor şcolare clujene i-a fost alocată o secţiune şi anul acesta, unităţilor de învăţământ fiindu-le repartizate, ca premiu, fonduri pentru dezvoltarea instituţională, iar directorii lor fiind premiaţi pentru performanţa managerială.

Locul I: Colegiul Național "Emil Racoviță" Cluj-Napoca, director Corega Constantin

Locul II: Liceul Teoretic "Avram Iancu" Cluj-Napoca, director Turcu Adina Claudia

Locul III: Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Cluj-Napoca, director Zamfir Marinela Violeta

Locul III: Liceul Teoretic "Gheorghe Șincai" Cluj-Napoca, director Graur Smaranda

Totodată, organizatorii Galei de excelenţă dedică un moment în fiecare an pentru aprecierea rezultatelor extraordinare din învăţământul special şi din cel rural. În 2017, un premiu special pentru implicarea în dezvoltarea învăţământului special a fost oferit Centrului Școlar Pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca (director Cismașu Vasilica), iar pentru dezvoltarea învăţământului rural Școlii Gimnaziale "Mihai Vodă", com. Mihai Viteazu (director Arion Daniela Maria).

De asemenea, conducerea ISJ Cluj şi-a dorit, pentru al doilea an consecutiv, să premieze tinerii profesori care au ales să urmeze o carieră în învăţământ – 7 tineri profesori clujeni, absolvenţi ai anului 2017, care au obţinut note între 9,50 şi 10 la prima lor participare la examenul de Titularizare au fost felicitaţi ieri, în cadrul Galei Excelenţei.  

Evenimentul Gala Excelenţei în Educaţie, deja de tradiție, își propune nu numai să stimuleze performanța școlară prin premiile financiare obținute prin colaborarea cu Consiliul Județean Cluj, ci și să transmită public un mesaj de valorizare a învățământului și în special a celor dedicați lui, care fac performanță anual.”

(Biroul de presă ISJ Cluj)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS