Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

SlowFood Turda lansează un nou concept: EduKitchen

Diverse
Tools
Typography

Slow Food Turda si Asociatia StudCoop împreună cu partenerii săi iniţiază proiectul EduKitchen, un program de educaţie alimentară cu scopul de a creşte nivelul de cunoştinţe asupra alimentaţiei sănătoase în rândul tinerilor.

EduKitchen este un proiect de educaţie alimentară care se va derula pentru prima oară la nivel naţional, prin parteneriatele reţelei Slow Food în România. Programul va fi implementat în Turda, Cluj-Napoca (Slow Food Cluj Transilvania), Câmpia Turzii, Aiud, Iaşi (Slow Food Iaşi), Saschiz (Slow Food Târnava Mare) şi Sighişoara.

Problemele adresate de noi sunt alimentaţia nesănătoasă, risipa alimentară şi lipsa educaţiei alimentare în şcoli şi în comunităţile urbane şi rurale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS