Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Informare IŞJ privind desfăşurarea cursurilor în şcolile din judeţul Cluj pe 10 ianuarie

Diverse
Tools
Typography

Marţi, 10 ianuarie 2017, se deschid cele două unităţi şcolare care au fost închise luni, 9 ianuarie, integral, cele din comunele Mărişel şi Măguri Răcătău.

De asemenea, defecţiunile apărute la sistemul de încălzire la Grădiniţa Jucu de Mijloc au fost remediate, aşadar, marţi, 10 ianuarie 2017, elevii sunt aşteptaţi la grădiniţă.

În cazul Şcolii Gimnaziale din Luna (unde este afectat parterul clădirii) se lucrează încă pentru remediere, prin urmare cursurile vor fi suspendate şi marţi pentru elevii din nivelul preşcolar, respectiv clasele de la nivelul pregătitoare până la clasa a III-a.

O situaţie nouă de defecţiune a fost identificată, luni, 9 ianuarie, la Şcoala Gimnazială Corneşti, prin urmare cursurile vor fi suspendate în respectiva unitate marţi, 10 ianuarie 2017, pentru remediere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS