Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cluj - rezultatele concursului de titularizare 2016

Diverse
Tools
Typography

În data de 03.08.2016, au fost publicate notele finale ale concursului naţional de ocupare a posturilor dicatice din învăţământul preuniversitar. 

În judeţul Cluj, la proba scrisă, cinci viitori profesori au obţinut nota 10.00, patru dintre ei obţinând şi media 10.00 după ce anterior examenului scris, au fost notaţi cu nota maximă şi la proba practică sau inspecţie la clasă, după caz.

Biroul de Presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean ne-a transmis în aces sens, datele statistice privind rezultatele concursului naţional de ocupare a posturilor dicatice din învăţământul preuniversitar – cunoscut până acum câţiva ani sub denumirea de concurs de titularizare – pentru nivelul judeţului Cluj.

„Din totalul de 136  de contestaţii depuse, un număr de 65 au fost acceptate. Pentru 43  candidaţi, reevaluarea lucrării a dus la creşterea notei. Astfel, procentul notelor peste 7.00 la nivelul judeţului Cluj a crescut la 57,80 %, faţă de 55,91 % note peste 7.00 înainte de contestaţii”, nota minimă pentru a putea opta pentru un post cu contract pe perioadă nederminată fiind 7.00.

„În ceea ce priveşte procentul notelor peste 5, la afişarea rezultatelor finale, judeţul Cluj înregistrează un procent” cu 1.03 % mai mare faţă de 89.03 % înainte de contestaţii.

De asemenea, ISJ Cluj prin Biroul de Presă, menţionanează faptul că ocuparea posturilor disponibile se va realiza conform calendarului publicat pe site-ul propriu, 222.isjcj.ro în secţiunea Mobilităţi de personal, dar şi pe pagina web de pe portalul MENCS dedicată acestui scop, mai exact titularizare.edu.ro

„La nivelul judeţului Cluj sunt 69 de posturi pe perioadă nedeterminată (53 în mediul urban şi 16 în mediul rural) şi 1281 de posturi şi fracţiuni de posturi pentru suplinire - dintre acestea, 705 complete (480 în urban şi 225 rural)”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS