Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

La Turda se lansează campania “Colţul verde!”

Diverse
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda, Consiliul Local al Municipiului Turda şi Casa de Cultură Turda, în parteneriat cu instituţiile de învăţământ locale, lansează campania “Colţul verde”.

Acţiunea este dedicată elevilor şi tinerilor turdeni, având scopul de a creşte gardul de implicare socială a generaţiei tinere în dezvoltarea comunităţii din care fac parte şi de a le permite să-şi exprime liber opiniile, creativitatea, aducându-şi contribuţia personală la conturarea unei imagini cât mai expresive a oraşului în care trăiesc, sporindu-le sentimentul de apartenenţă la viaţa publică locală. Participanţii vizaţi fac parte din instituţiile de învăţământ şi grădiniţele de pe raza municipiului Turda.   

Cu această ocazie fiecare unitate şcolară va primi spre “adopţie” o parte dintr-un parc sau un colţ verde aflat în proximitatea unităţii şcolare, pentru a contribui cu idei de amenajare şi ambientare. Primăria Municipiului Turda împreună cu SC Prival Ecologic Servis SA Turda susţine această iniţiativă, asigurând din punct de vedere material, în limita bugetelor alocate, procurarea de flori, arbori şi arbuşti.

„Adopţia” se va realiza în perioada aprilie – mai 2016, urmând ca după data de  15 mai 2016, să se desfăşoare un concurs al cărui câştigător va fi desemnat în urma votului public exprimat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Turda. Echipele câştigătoare vor fi premiate în cadrul unui spectacol dedicat special zilei de 1 Iunie din acest an.

Mulţumim pentru implicare tuturor grădiniţelor şi unităţilor de învăţământ turdene!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS