Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Hour of Code la Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”

T. Murăşanu
Tools
Typography

Începutul lunii decembrie reprezintă deja perioada de desfășurare a deja tradiționalei Hour of Code – ora globală de programare și tehnologie a computerelor.

Evenimentul, aflat la a patra ediție, a fost marcat la Școala Gimnazială Teodor Murășanu prin activități specifice desfășurate în cabinetul de informatică. Elevii, îndrumați de d-nele profesor Carmen Szekely, Dorina Vitalis și Dorina Felvinți, au demonstrat că, parcurgând tutorialele disponibile, pot deveni mici informaticieni, creatori de jocuri cu ajutorul blocurilor de cod.

Valorificarea oportunităților oferite de Asociația ADFABER prin ora globală de programare este posibilă și pentru elevii care nu sunt familiarizați cu computerul, parcursul acestora fiind ghidat într-un mod intuitiv și amuzant în același timp. La finele orei, fiecare elev a primit o diplomă prin care se certifică implicarea și reușita într-ale progamării.

Director,
Gianina Silvia Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS