Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

“Eminescu în gândul copiilor” la Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” din Turda

T. Murăşanu
Tools
Typography

- comunicat -
Ieri, 13.01.2017 la Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” Turda, cu prilejul Zilei Culturii Naţionale,  a avut loc activitatea dedicată aniversării poetului Mihai Eminescu, activitate intitulată “Eminescu în gândul copiilor”

Activitatea a fost organizată de d-na bibliotecar Monica Mureşan  şi d-na prof. pentru învăţământul primar Domnica Tudor, care a coordonat elevii clasei a IV-a A. La acest eveniment au participat, în calitate de invitaţi, elevii Grădiniţei “Dr. I. Raţiu” Turda însoţiţi de  doamna educatoare Maria Fizeşan . 

Elevii clasei a IV-a A au susţinut un concurs de recitări din poeziile lui Eminescu, iar cei mai buni dintre ei au primit diplome. Toţi participanţii, în număr de 32, au primit cadou un semn de carte şi au fost răsplătiţi cu dulciuri.

La eveniment au fost prezente doamna director Gianina Silvia Matei şi doamna director adjunct Carmen Szekely, care au apreciat efortul depus de elevi pentru reuşita activităţii şi i-au felicitat pe toţi participanţii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS