Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Scoala Gimnaziala „Avram Iancu” Turda prezenta la Gala Excelentei Clujene in Educatie 2015

Diverse
Tools
Typography

Marţi, 22 septembrie 2015, în cadrul unei ceremonii comune organizate de Consiliul Judeţean Cluj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, în Aula „Auditorium Maximum” a Universităţii Babeş-Bolyai, s-a desfăşurat Ediţia 2015 a Galei Excelenţei Clujene în Educaţie, un eveniment în cadrul căruia au fost premiaţi elevii de elită ai Clujului care au obţinut rezultate deosebite la concursurile şi olimpiadele naţionale şi internaţionale susţinute în anul şcolar 2014-2015.

Școala Gimnazială „Avram Iancu” Turda a fost reprezentată de elevul de excepție ALEXANDRU CANTOR distins cu medalie de bronz la Olimpiada Națională de Fizică.

Succesul unui premiu se consumă în câteva minute, dar se pregăteşte în ani de studiu, astfel că o performanţă notabilă se obţine prin muncă asiduă, împletită cu seriozitate, dăruire, bun-simț, dorinţa de a cunoaşte. Un astfel de elev performant este si elevul școlii noastre Alexandru Cantor.
FELICITĂRI ALEXANDRU CANTOR!
(prof.Olga Rișcău)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS