Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

La Scoala HCC bobocii au fost intampinati cu flori

Diverse
Tools
Typography

Prima zi de şcoală nu poate fi decât o zi de sărbătoare, o zi plină de emoţii pentru cei mici şi pentru părinţii lor, chiar dacă asta înseamnă până la urmă că vacanţa s-a sfârşit.

Tocmai de aceea, la Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan” din municipiul Turda, bobocii din clasele pregătitoare şi cei din clasa I, au fost întâmpinaţi cu aplauze şi primiţi printr-un arc de flori.

În debutul festivităţii, aşa cum era firesc, primul moment solemn a fost intonarea imnului naţional de stat, urmat de scurte discursuri susţinute de directorii unităţii (prof. Daniela Bulgarov şi prof. Emil Moldovan) dar şi de invitaţi.

Directorul adjunct prof. Emil Moldovan a citit mesajul prefectului, iar în continuare primarul Tudor Ştefanie, prezent la festivitate, a transmis celor de faţă gândurile lui cu privire la acest nou an şcolar. Din partea Poliţiei Române, a luat cuvântul agent-şef adj. Florin Lazăr, iar Simona Păcurar – preşedintele comitetului de părinţi - a adus mesajul asociaţiei.

În finalul Festivităţii ce a marcat începutul anului şcolar 2015-2016, directorul unităţii prof. Daniela Bulgarov, a ţinut să aducă mulţumiri profesorilor şi elevilor pentru rezultatele foarte bune obţinute în anul şcolar precedent, ceea ce face ca la nivelul municipiului Turda Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan” să devină tot mai importantă de la an la an. Totodată, prof. Daniela Bulgarov le-a mulţumit şi părinţilor, pentru că sunt parte din comunitatea şcolară şi fiindcă sunt aproape de instituţie, iar interesul lor şi al şcolii este comun: binele copiilor.

„Pentru tot ce a însemnat munca voastră în anul şcolar trecut, elevi, dascăli, părinţi, vă mulţumesc. Iar pentru acest an, vă urez putere de muncă, sănătate şi să aveţi rod înbelşugat în toate!”, a încheiat directorul unităţii prof. Daniela Bulgarov.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS