Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Si Iuliei i-ar prinde bine o cresa la Campia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Iulia este o altă tânără mămică din Câmpia Turzii căreia i-ar prinde bine să existe o creşă în oraş.

Spre deosebire de Anca (mămica Taniei, despre care am scris), Iulia este încă la şcoală, urmând cursurile şcolii postliceale de asistent de farmacie.

Micuţul David, în vârstă de şase luni, trebuie lăsat cu cineva când mămica merge fie la cursuri, fie la practică.

"Şi când merg la şcoală şi când merg la practică sunt nevoită să îl las câteva ore cu cineva", ne spunea Iulia despre situaţia în care se află, precizând: "urmez cursuri de asistent de farmacie şi mai am un an de şcoală".

Menţionând că deocamdată are mare noroc că o mai ajută mama soacră, Iulia era convinsă: "aş putea lăsa copilul la creşă, că nu prea am cu cine să îl las".

Cazul Iuliei este, aşadar, unul din cazurile din oraş pentru care înfiinţarea unei creşe la nivelul municipiului Câmpia turzii nu are cum să fie decât binevenită.

Administraţia locală de la Câmpia Turzii a anunţat intenţia înfiinţării unei creşe, însă mai rămâne de văzut dacă intenţia se va şi materializa.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS