Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Eleva Larisa Faur - cel mai amplu poster in cadrul activitatii de la Scoala Gimnazială "Andrei Saguna"

Diverse
Tools
Typography

După evenimentul gastronomic prins în cadrul activităţii prin care mai mulţi elevi de la Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" au marcat Ziua Europei, la instituţia de învăţământ a fost organizată şi o expoziţie cu posterele realizate de elevi în cadrul aceluiaşi proiect.

Concret, una dintre laturile activităţii prin care o parte a elevilor de la Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" implicaţi în proiectul "Descoperă Uniunea Europeană" a fost şi realizarea de postere.

Aşa cum s-a precizat şi în comunicatul prin care s-a anunţat activitatea de la şcoala turdeană, elevii "au realizat postere şi prezentări power - point despre statele membre din Uniunea Europeană" şi, împărţiţi pe echipe fiind, "fiecare echipă s-a documentat şi a selectat aspecte relevante pentru tema primită: date informative, steagul ţării, harta, obiective turistice reprezentative, pictori şi scriitori celebri, mâncare tradiţională, obiceiuri tradiţionale".

Totuşi, pentru a se restrânge puţin activitatea spre elemente care implică şi municipiul Turda în peisajul european, s-a optat în principal pentru cinci state din Uniunea Europeană, state în care există oraşe înfrăţite cu municipiul Turda, astfel că elevii au realizat şi pancarte cu oraşele înfrăţite - Angoulême (Franţa), Bihartorda (Ungaria), Hódmezővásárhely (Ungaria), Kiskunfélegyháza (Ungaria), Putten (Olanda), Santa Susanna (Spania) şi Szydłowiec (Polonia) - pancarte care conţineau, pe lângă denumirile oraşelor şi statelor din care aceste oraşe fac parte, şi drapelele respectivelor state, precum şi stemele oraşelor.

Cu toate acestea, se pare că cel mai amplu poster a fost cel despre Danemarca realizat de eleva Larisa Faur, din clasa a VI-a B.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS